“ feina adequada i futur professional ”

 

Per nosaltres el més important són les persones i sabem que millorar el seu treball és millorar la seva vida. 

 

Per això ens esforcem diàriament per trobar la feina que estàs buscant en qualsevol etapa de la teva vida professional.

 

Avantatges de treballar amb nosaltres:

- Treballar en una feina adequada a l`experiència i estudis realitzats que et permeti créixer professionalment.

- Millorar la teva experiència professional: molts dels nostres clients són empreses importants dins del seu sector. Amb nosaltres tindràs l`oportunitat de treballar-hi.

- Possibilitat d`incorporar-te a la plantilla de l`empresa a la que estiguis treballant (el 2011 més del 50% dels treballadors es van incorporar a la plantilla de l`empresa usuària)

- Tots aquells treballadors que han col.laborat anteriorment amb nosaltres satisfactòriament els tenim en compte per futures ofertes de feina de manera preferent.

 

Pots consultar les ofertes de feina que tenim actualment en aquesta pàgina web o a Laboris.net, i apuntar-te a les que t`interessi.

 

Si el nostre equip de selecció considera que ets un candidat adequat a l`oferta, es posarà en contacte amb tu, però sinó guardarem el teu currículum per futures ofertes.

 

A BOXES EXPRES RRHH ETT formem els nostres treballadors en matèria preventiva perquè puguin desenvolupar la seva feina amb la màxima seguretat possible.

 

A més, els nostres treballadors disposen d`un servei d`assistència mèdica 24 hores (tel 900.203.203) a través de Mutua Universal.